ξηρή επιδερμίδα

Η λυση για την ξηρη επιδερμιδα ❤ Numis Med - abbeauty.com

8:39 π.μ.


 Η ξηρή επιδερμίδα έχει ανάγκη από προϊόντα που της εξασφαλίζουν την απαραίτητη φροντίδα και ενυδάτωση. Για να καταλάβεις εάν ανήκεις στην κατηγορία της ξηρής επιδερμίδας, αρκεί να αγγίξεις το πρόσωπό σου (μετά από καθαρισμό), και να το νιώσεις: Αν είναι ξηρό και έχει τραχεία υφή, τότε σίγουρα ανήκεις σε αυτόν τον τύπο. Επιπλέον, το νιώθεις να σε τραβάει ή και να σε φαγουρίζει. Πολλές κοπέλες έχουν ξηρότητα σε κάποια σημεία του προσώπου τους, παρόλο που ανήκουν σε άλλους τύπους: λιπαρό για παράδειγμα. Σε αυτή την περίπτωση, συμπεριφερόμαστε στα σημεία αυτά με διαφορετικά προϊόντα και τα φροντίζουμε αναλόγως.


Έχω να σας προτείνω λοιπόν 2 προϊόντα, τα οποία θα λατρέψετε αν έχετε ξηρή επιδερμίδα (ή ξηρότητα, σε κάποια σημεία). Τα παρακάτω προϊόντα είναι της εταιρίας Numis Med, και θα τα βρείτε στο ελληνικό e-shop abbeauty.com σε εξαιρετικές τιμές. 

Ποιά ακριβώς είναι η δράση τους; 
Μειώνουν την αποβολή της υγρασίας από την επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα ειδικό φίλμ από ειδικά έλαια. Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνονται τα αποθέματα της υγρασίας, και απαλύνονται τα σημάδια της φαγούρας και του τραβήγματος. Είναι απαλλαγμένα από parabens, PEG, άρωμα, mineral oils, silicone oils.


 Το Urea 5% Face & Body Wash Gel είναι ένα απαλό καθαριστικό, που κάνει το δέρμα λείο, χωρίς να το αφυδατώνει. Ακόμα και το ξηρό δέρμα, χρειάζεται τον απαραίτητο καθαρισμό ώστε να το νιώθεις πεντακάθαρο, και απαλλαγμένο από ρύπους και μακιγιάζ. Η ποσότητά του είναι πολύ μεγάλη (200ml), και κοστίζει 8,99€.

Μετά τον καθαρισμό, σειρά έχει η κρέμα Urea 5%+ Hyaluronic Acid. Πρόκειται για αντιρυτιδική κρέμα, με 5% ουρία και ευεργετικό, υαλουρονικό οξύ. Προστατεύει από την ξηρότητα, και είναι κατάλληλη για δέρματα που εμφανίζουν συμπτώματα νευροδερματίτιδας, ψωρίαση και διαβήτη. Η ποσότητά της είναι στα 50ml, και κοστίζει 14,00€.


Αυτά τα προϊόντα είχα να σας προτείνω, για την περιποίηση της ξηρής επιδερμίδας. Εσύ, πώς τη φροντίζεις;

You Might Also Like

4 σχόλια