Αρωμα

My Perfume Collection #2 ❤ 2018

3:56 π.μ.


 Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι μυρωδιές έχουν μεγάλη επίδραση και δύναμη, και μάλιστα πολλές φορές κάποια συγκεκριμένα αρώματα βοηθούν τη μνήμη μας να ανακαλέσει πολύ μακρινές αναμνήσεις. Επιπλέον, συχνά κάποια αρώματα δημιουργούν θετικές ή αρνητικές πρώτες εντυπώσεις: Πόσες φορές πέρασε κάποιος δίπλα μας στο δρόμο, που φορούσε ευχάριστη κολώνια, και νιώσαμε κι εμείς ωραία; Φυσικά, αυτές οι διαδικασίες μπορεί να διαρκούν δευτερόλεπτα και να γίνονται υποσυνείδητα, αυτό όμως δε σημαίνει πώς δεν περνούν κάποιο μήνυμα.

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τη δική μου συλλογή από αρώματα και body mists, και θα προσπαθήσω να σας περιγράψω την κάθε μυρωδιά. Μου αρέσουν περισσότερο τα γλυκά και λουλουδένια αρώματα, έπειτα ακολουθούν τα φρουτένια και σχεδόν ποτέ δεν επιλέγω αρώματα πούδρας, πικάντικα και πιπεράτα. 

1.DKNY My NY
Ένα θηλυκό, λουλουδένιο άρωμα που εμπνεύστηκε από τη ζωή στη Νέα Υόρκη! Είναι girly και ανάλαφρο, και έχει ένα πολύ χαριτωμένο μπουκαλάκι συσκευασίας. Το άρωμα, λοιπόν, ανοίγει με τις ελκυστικές κορυφαίες νότες του βατόμουρου, του γαλβανού και του ροζ πιπεριού. Αυτές ακολουθούνται από μια χρωματισμένη καρδιά, που περιλαμβάνει φρέζια, ίριδα και αιγυπτιακό γιασεμί. Η ζεστή, αισθησιακή βάση περιέχει πατσουλί, βανίλια, μόσχο και κεχριμπάρι. Μπορείτε να διαβάσετε το review που έχω κάνει με περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ.

2.Victoria's Secret Pure Seduction Lace Fragrance Mist
Τον Οκτώβριο είχα την τύχη να ταξιδέψω στην Αμερική, οπότε δε θα μπορούσα να παραλείψω μία επίσκεψη στα Victoria's Secret. Υπήρχε εκείνη τη μέρα κάποιο promo στο κατάστημα, και όλες οι κρέμες σώματος με τα body mists κόστιζαν 6 δολλάρια (από αρχική 18). Πήρα λοιπόν το συγκεκριμένο για να το δοκιμάσω. Δεν έχει μεγάλη διάρκεια (το άρωμα κρατάει περίπου μισή ώρα), αλλά μυρίζει πολύ ευχάριστα. Είναι φρουτένιο, και οι νότες που περιέχει είναι ροζ guava και κόκκινη ορχιδέα.

3.Chloe Eau De Parfum
Τους τελευταίους μήνες το φοράω (σχεδόν) σε καθημερινή βάση, και έχει ένα υπέροχο και ανάλαφρο, λουλουδένιο άρωμα. Είναι κομψό, και ταυτόχρονα classy! Οι νότες κορυφής είναι η παιώνια και η φρέζια, οι μεσαίες νότες είναι το τριαντάφυλλο, η μανώλια και το λίλιουμ, και οι νότες βάσης είναι το κεχριμπάρι και το μέλι.

4.Fresh Line Circe Body Splash
Τα body splash της εταιρίας Fresh Line είναι πάντα απολαυστικά! Το συγκεκριμένο υπόσχεται ότι θα μας δώσει χαλάρωση και ισορροπία, ενώ περιέχει πολύτιμα έλαια από τριαντάφυλλο, γιασεμί και υλάνγκ-υλάνγκ. Τα συστατικά του είναι φυσικά σε ποσοστό 94,9%, και είναι το ιδανικό, λουλουδένιο άρωμα για κάθε μέρα. Η διάρκειά του δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, για αυτό και αγαπώ τα body splash ιδίως για χρήση τις εποχές άνοιξη και καλοκαίρι.


5.Dust+Cream Perfume Pinky #664
 Στα καταστήματα Dust+Cream μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από αρώματα τύπου. Αγόρασα, λοιπόν, το άρωμα Pinky, το οποίο είναι άρωμα τύπου Victoria's Secret Pink. Είναι πολύ γλυκό (μου θυμίζει λίγο εφηβεία!), και φρουτένιο. Αρχικά η μυρωδιά θυμίζει φράουλα, ενώ όσο περνάει η ώρα μένει πιο γλυκειά.

6.Victoria's Secret Strawberries & Champagne
 Ένα από τα πλέον λιγότερο αγαπημένα μου mists, το οποίο έχω πολλά χρόνια στη συλλογή μου. Μυρίζει ανάλαφρα και είναι girly, και από όσα body mists έχω δοκιμάσει έχει σίγουρα τη μικρότερη διάρκεια.

7.Mythos Caramel Warm & Sweet Body Splash
 Η καραμέλα είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου μυρωδιές. Το συγκεκριμένο προιόν έχει πολύ γλυκειά και καραμελένια μυρωδιά, και είναι ιδανικό για καθημερινές και ανάλαφρες εμφανίσεις.

8.My Burberry Black
Το απόλυτο, χειμωνιάτικο γυναικείο άρωμα. Είναι ανατολίτικο και λουλουδένιο, αισθησιακό και σχετικά "βαρύ", ενώ κυκλοφόρησε το 2016. Η νότα κορυφής του είναι το γιασεμί, οι μεσαίες νότες είναι το τριαντάφυλλο και το ροδάκινο, και οι νότες βάσης το πατσουλί και το κεχριμπάρι. Σαν άρωμα είναι αρκετά ιδιαίτερο, και με μία λέξη θα το χαρακτηρίζαμε αισθησιακό.

9.Blue Scents Body Mist Sun Goddess
 Ένα ενυδατικό mist με πολύ γλυκειά μυρωδιά, με
αρωματικές νότες μανταρινού, φραγκοστάφυλλου και ροδάκινο. Η μυρωδιά του είναι πολύ ευχάριστη, και μου θυμίζει άνοιξη!

10.Moschino Cheap and Chic I Love Love  
Εδώ και χρόνια, έχω συνδέσει την εποχή του καλοκαιριού με τη μυρωδιά των φρούτων. Για αυτό και το Cheap and Chic παραμένει ένα από τα δικά μου αγαπημένα, καλοκαιρινά αρώματα. Αυτή η μυρωδιά απλά μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα! Οι νότες κορυφής είναι το πορτοκάλι, γκρέιπ φρουτ, κόκκινη σταφίδα και λεμόνι, οι μεσαίες νότες είναι ρόδο, κρίνο της κοιλάδας και κανέλας, ενώ οι νότες βάσης είναι ο μόσχος, ο κέδρος και οι νότες ξύλων. Εμένα το άρωμα αυτό, μου θυμίζει ροδάκινο.


Αυτή είναι η δική μου συλλογή αρωμάτων!
Ελπίζω να σας άρεσε, και να πήρατε μία πρώτη ιδέα σχετικά με το πώς μπορεί να μυρίζουν. Περιμένω στα σχόλια να μου πείτε το δικό σας, αγαπημένο άρωμα.

You Might Also Like

0 σχόλια