Award

10 Best Beauty Products ❤ Awards 2018

8:29 π.μ.


Το 2018 ήταν για μένα μία υπέροχη χρονιά, γεμάτη καινούργιες beauty ανακαλύψεις, και πολλές δοκιμές. Διάλεξα, λοιπόν, με δυσκολία τα 10 προιόντα που δεν αποχωρίστηκα μέσα στο 2018, για να τα μοιραστώ μαζί σας. Τι λέτε, ξεκινάμε;



Βραβείο Value For Money Παλέττας
Η Morphe The Jaclyn Hill Palette έκανε το μεγαλύτερο ντόρο μέσα στο 2018, και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα! Αν είσαι επαγγελματίας, σου τη συστήνω 100% διότι είναι απίστευτη η ποιότητα και η σύσταση των σκιών, κάνουν καταπληκτικό blending και έχουν έντονη απόδοση που χτίζεται. Σίγουρα είναι μία από τις καλύτερες παλέττες που έχω δοκιμάσει ποτέ, και αξίζει εντελώς τα χρήματά της. Το μόνο της αρνητικό είναι η συσκευασία της, καθώς το λευκό-ασημί χαρτί λερώνει πανεύκολα και δεν καθαρίζει. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, κάνε κλικ εδώ.


Βραβείο My favorite palette!
Μέσα στο 2018 δοκίμασα πολλές -πάρα πολλές!- παλέττες σκιών,η αγαπημένη μου όμως έγινε από την πρώτη στιγμή η Give it to me straight από την Colourpop. Η παλέττα κινείται κυρίως σε rose-gold, γήινες αποχρώσεις και είναι απίστευτης ποιότητας! Σε γενικές γραμμές, οι παλέττες σκιών της Colourpop έχουν πολύ καλή απόδοση, και δεν κάνουν μπαλώματα οπότε σίγουρα θέλω να δοκιμάσω κι άλλες μέσα στο 2019.



Βραβείο Τέλειας Κάλυψης
Ακόμη ένα προϊόν-αποκάλυψη του 2018 είναι το HD Liquid Coverage, το οποίο ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το καλοκαίρι και από τότε έγινε το αγαπημένο μου foundation. Κοστίζει μόνο 7,99€ και λειτουργεί τέλεια μαζί με το primer από Fenty Beauty. Το τελείωμα που αφήνει είναι φυσικό, και προσφέρει μέτρια κάλυψη που χτίζεται και γίνεται έντονη. Δυστυχώς κυκλοφορεί μόνο σε 4 αποχρώσεις, οπότε πρέπει να το αναμείξουμε με τουλάχιστον ακόμη ένα foundation.



Βραβείο της Τελευταίας Στιγμής!
Το αγόρασα στα μέσα Δεκεμβρίου, επειδή είχα δει πολλές καλές κριτικές στα social media. Είναι το Liquid Camouflage High Coverage Concealer στην απόχρωση #010 Porcellain, και από τότε που το πήρα έγινε το καθημερινό μου must have. Καλύπτει και φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια, χωρίς να αφήνει βαριά αίσθηση και χωρίς να σπάει. Επιπλέον, αποτελεί ιδανική βάση για τις σκιές. Για τα 3,99€ που κοστίζει, το θεωρώ τέλειο!



Βραβείο Εσωτερικής Αναδόμησης
Όταν ήρθε στα χέρια μου το Vichy Mineral 89 Daily Booster, δεν περίμενα ότι θα με ενθουσίαζε. Τοποθετείται πριν από όλα μας τα προϊόντα περιποίησης, για να τους δώσει επιπλέον ιδιότητες και να μεγιστοποιήσει τη δράση τους χωρίς ιδιαίτερο άρωμα και με διάφανο χρώμα. Μετά από χρήση περίπου 6 μηνών, βλέπω το πρόσωπό μου όμορφο, και χωρίς ιδιαίτερα σημάδια ακμής.



Βραβείο Αναζωογόνησης και Δροσιάς
Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που δοκίμασα αρκετά προϊόντα skincare, και κάποια τα αγάπησα από την πρώτη χρήση. Το σπρέι προσώπου από Mario Badescu Skin Care Aloe, Herbs and Rosewater έχει ανάλαφρη αίσθηση, και αφήνει την επιδερμίδα άμεσα ενυδατωμένη και τονωμένη. Και φυσικά, μυρίζει τέλεια!



Βραβείο "Όντως, δουλεύει!"
Τη χρονιά που μας πέρασε, η εταιρία The Ordinary έγινε ακόμα πιο γνωστή στους καταναλωτές, πότε με τα σκάνδαλα της και πότε με τα προϊόντα της (που γίνονται πάντα sold out πριν προλάβουμε να τα αγοράσουμε). Το μοναδικό της προϊόν που με έχει ενθουσιάσει, και βλέπω αποτελέσματα άμεσα κάθε φορά που το χρησιμοποιώ είναι το AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, το οποίο αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή και φωτεινή. Το χρησιμοποιούμε μόνο σε περιόδους χωρίς ηλιοφάνεια, και πάντα με τη χρήση αντηλιακού τις επόμενες ημέρες.
*Επειδή είναι λίγο "δραστικό", αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα καλύτερα να το αποφύγεις.



Βραβείο Αγαπημένου Primer
Έρχεται σε μία από τις πιο όμορφες συσκευασίες μακιγιάζ που θα δεις ποτέ: Το Pro Filt'r Primer της Fenty Beauty έγινε ο καλύτερος μου φίλος εδώ και περίπου 5 μήνες. Το χρησιμοποιώ συνέχεια σε κάθε μου μακιγιάζ, και παρόλο που έχει ενυδατική υφή, δεν μου προκαλεί λιπαρότητα στη διάρκεια της ημέρας. Και το καλύτερο; Κρατάει το makeup μου στη θέση του, όσες ώρες κι αν περάσουν!



Βραβείο All Time Classic
Η αγαπημένη μου Loose Setting Powder στην απόχρωση Translucent της Laura Mercier είναι τόσο καλή, που δε γινόταν να μη την προσθέσω σε αυτό το post. Έχει υπέροχη, λεπτή υφή και διατηρεί το μακιγιάζ μας για πολλές ώρες, χωρίς να βαραίνει το πρόσωπο.



Βραβείο "Επιτέλους, βρήκα bronzer!"
Δεν ήμουν ποτέ fan των προϊόντων για bronzing: στην πραγματικότητα, έκανα πάντα φωτοσκιάσεις αλλά ποτέ ζέσταμα στο πρόσωπό μου. Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ανακάλυψα την τέλεια απόχρωση bronzer για μένα, και είναι η Matte Bronzing Powder Soleil #1 από τη Laura Mercier. Έρχεται με ευχάριστο άρωμα, και αναμειγνύεται εξαιρετικά έτσι ώστε να δώσει στο πρόσωπο μία φυσική αίσθηση, και καθόλου επιτηδευμένη.

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα, για τη χρονιά που μας πέρασε. Ποιά είναι τα δικά σου;

You Might Also Like

0 σχόλια