οικονομικά προϊόντα

Unboxing Summer Box 2019 ♡ Cherrybox

1:33 π.μ.


 Hair Gets Lighter
Skin Gets Darker
Water Gets Warmer
Drinks Get Colder
Life Gets Better

Με αυτό το motto έφτασε στα χέρια μου το Summer Cherrybox και αυτό το καλοκαίρι, με πολλές καλοκαιρινές προσθήκες που υπόσχονται ότι θα ομορφύνουν -ακόμα περισσότερο!- το καλοκαίρι μας.


Το κουτάκι του καλοκαιριού περιέχει 5 full size προϊόντα και ένα travel size με συνολική αξία άνω των 83€, ενώ εσύ μπορείς να το αποκτήσεις μόνο με 20€ και δωρεάν μεταφορικά. Πάμε να δούμε τι περιέχει!

Sachajuan - Hair After The Sun Professional Haircare, 125ml
Το μεγαλύτερο προϊόν του κουτιού αφορά την περιποίηση των μαλλιών μας και είναι ιδανικό για να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα μετά το σαμπουάν ή ως leave-in θεραπεία για τις άκρες μας. Η Sachajuan είναι μία εταιρία που αγαπούν πολλές celebrities σε όλο τον κόσμο και χαίρομαι γιατί είναι μία καινούργια εταιρία που δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά. Είναι γνωστό ότι οι ακτίνες του ηλίου είναι ιδιαίτερα καταστροφικές και για τα μαλλιά μας, οπότε το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει τεχνολογία Ocean Silk η οποία θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά μας. Η τιμή λιανικής του είναι 22,50€.

Zest Natural Cosmetics - Here Comes The Sun SPF 25, 75ml
Ένα αντηλιακό που θα αγαπήσεις από την πρώτη εφαρμογή, για την ανάλαφρη και μη-λιπαρή υφή του αλλά και για την υπέροχη μυρωδιά μάνγκο! Η εταιρία Zest Natural Cosmetics είναι ελληνική και το προϊόν αυτό περιέχει 96% φυσικά συστατικά. Η τιμή λιανικής του αντηλιακού είναι 9,50€.

Love Beauty & Planet - Rapid Reset Mask
Οι μάσκες ομορφιάς αποτελούν ένα από τα πιο hot skincare trends τα τελευταία χρόνια και αυτό μας αρέσει πολύ! Ένα ακόμα καινούργιο brand που μας φέρνει το Cherrybox και ανυπομονώ να δοκιμάσω. Το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει έλαιο τεϊόδεντρου και vetiver για την εξουδετέρωση των καθημερινών ρύπων της επιδερμίδας. Η τιμή λιανικής της μάσκας είναι 3,29€.


Mario Badescu - Facial Spray Aloe,Cucumber & Green Tea, 29ml
Ένα προϊόν που δεν έχω δοκιμάσει, αλλά ήθελα εδώ και καιρό καθώς είναι πολύ γνωστό! Η εταιρία Mario Badescu είναι κορυφαία στην περιποίηση της επιδερμίδας και το προϊόν mist σε συσκευασία travel size είναι η τέλεια ιδέα για να δροσιζόμαστε τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού (και όχι μόνο). 

Bellapierre - Golden Glow Liquid Highlighter, 15ml
Highlighter σε υγρή μορφή: Η τέλεια επιλογή για τις καλοκαιρινές μας μέρες και νύχτες! Την άνοιξη και το καλοκαίρι μου αρέσει πολύ να χρησιμοποιώ υγρά προϊόντα ρουζ, bronzer και λάμψεις καθώς κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο φρέσκο. Το προϊόν έχει μία πολύ όμορφη, σαμπανιζέ απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε χρωματικό τύπο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. 

Bellapierre - Holographic Lip Gloss, 15ml
Αν και τα τελευταία χρόνια τα gloss έδειχναν να είναι εκτός μόδας, επέστρεψαν και πάλι δυναμικά! Το Holographic gloss μυρίζει πολύ ευχάριστα και σίγουρα θα δώσει ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Λόγω της ιδιαίτερης απόχρωσης του, θα το φορέσω σίγουρα πάνω από κραγιόν ή μολύβι χειλιών καθώς μόνο του είναι πολύ ανοιχτό.


Αυτά είναι τα προϊόντα που θα βρεις στο Summer Cherrybox! Μπορείς να το αγοράσεις εδώ μόνο με 20€ και δωρεάν μεταφορικά, ή να το κάνεις δώρο σε κάποια γυναίκα που αγαπάς. Πιστεύω πως είναι ένα πολύ όμορφο δώρο και σίγουρα θα χρησιμοποιήσω όλα τα προϊόντα που έχει μέσα.

You Might Also Like

0 σχόλια