μακιγιάζ

Makeup Revolution ❤ Soph Highlighter Palette Review

8:30 π.μ.

Η Makeup Revolution ήταν από τις αγαπημένες μου εταιρίες, τον τελευταίο χρόνο όμως νομίζω ότι πλέον κατέχει ειδική θέση στην καρδιά-και στο boudoir μου (μαζί με τη λατρεμένη Colourpop!). Η παλέττα highlighter της γλυκειάς youtuber Soph δεν ήταν στη wishlist μου, απλά την είδα μία μέρα μπροστά μου στα Hondos Center, έκανα τα απαραίτητα swatches και την πήρα. Τόσο απλά!


Πρόκειται για μία παλέττα που δύσκολα δε θα την αγαπήσεις, γιατί πολύ απλά μπορεί να καλύψει όλους τους χρωματικούς τόνους αλλά και... τα γούστα! Περιέχει τέσσερις αποχρώσεις ιδανικές για πιο ανοιχτές επιδερμίδες και τέσσερις για πιο σκούρες. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι πως όλες έχουν μία σατινέ, βουτυρένια υφή τόσο στα swatches όσο και στο πρόσωπο έτσι ώστε να μπορείς να τα χτίσεις και να φαίνονται φυσικά. Περιλαμβάνει και κάποιες baked αποχρώσεις, ώστε αν θέλεις το μακιγιάζ σου να ακτινοβολεί να είναι η τέλεια παλέττα και για σένα.


Αν αγαπάς τα πιο φυσικά μακιγιάζ ή αν θέλεις το highlighter σου να φαίνεται από το διάστημα, η παλέττα highlighter της Soph είναι η τέλεια επιλογή! Η τιμή της είναι στα 9,99€ αν την αγοράσεις από το επίσημο e-shop Makeup Revolution ή 8,95€ αν την προμηθευτείς από το BeautyBay

 
Σίγουρα θα σε βολέψει πολύ αν είσαι makeup artist, καθώς περιέχει τόσο φυσικές όσο και πιο έντονες επιλογές για κάθε χρωματικό τύπο. Η Soph λοιπόν έκανε πολύ καλή δουλειά, για αυτό και σου την προτείνω!

You Might Also Like

0 σχόλια