Catrice

Τα αγαπημενα προϊοντα του καλοκαιριου ♡ 2020

6:54 π.μ.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου, κάποια προϊόντα όμως που χρησιμοποίησα μέσα στο καλοκαίρι μου άρεσαν πολύ και θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ. Τι θα έλεγες, να τα μοιραστώ και μαζί σου;

Seventeen X-Traordinaire False Lash Effect Mascara 01 Black
Είχα ακούσει τα καλύτερα για τη συγκεκριμένη, οπότε τη δοκίμασα και μου άρεσε πολύ! Δίνει έντονο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες και βοηθάει τόσο στην καμπυλότητα, όσο και στο διαχωρισμό τους. Το μοναδικό της αρνητικό είναι ότι έχει υπερβολικά φαρδύ stopper, οπότε χρειάζεται να προσέχουμε πολύ στο πώς θα την εφαρμόσουμε.


Frezyderm Ac-Norm Total Control 
Μέσα στην καραντίνα εμφανίστηκαν στο πρόσωπο μου αρκετά σπυράκια (εσωτερικά και εξωτερικά), οπότε ήμουν σε αναζήτηση της κατάλληλης κρέμας προσώπου που θα με βοηθήσει με την ακμή μου. Μία φίλη μου πρότεινε τη συγκεκριμένη κρέμα, οπότε τη δοκίμασα κι εγώ και από τότε δεν την αλλάζω. Όχι μόνο με βοήθησε με το να καταπολεμήσω τα σπυράκια, αλλά μειώνει τη λιπαρότητα του προσώπου μου ενώ με προστατεύει από να δημιουργηθούν πάλι νέες ατέλειες. Επιπλέον, λειτουργεί εξαιρετικά ως primer πριν από το μακιγιάζ μου.


Ένα λαδάκι για τα μαλλιά με υπέροχο άρωμα και ανάλαφρη υφή, που δε βαραίνει τα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά και η μυρωδιά του είναι...εθιστική! Περιέχει argan oil, λινέλαιο και πρωτείνες μεταξιού και αφήνει αίσθηση απαλότητας και λάμψης στα μαλλιά.


Με ένα μαγικό μείγμα από πρωτεΐνες γιαουρτιού, πανθενόλη, βιολογική αλόη, ΠΟΠ και βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, έλαια από αβοκάντο, καλέντουλα, βερίκοκο και εκχύλισμα αγγουριού, έρχεται για να κάνει το δέρμα πιο απαλό από ποτέ. Το καλοκαίρι έκανα αρκετή ηλιοθεραπεία, και το συγκεκριμένο προϊόν με βοήθησε στο να έχω όμορφο και ενυδατωμένο δέρμα. 

Catrice Brow Colorist Semi-Permanent

Με vegan συστατικά και μικρές ίντες, έρχεται για να γεμίσει τα φρύδια μας με φυσικό τρόπο χωρίς να φαίνεται ότι έχουμε προσπαθήσει. Το καλοκαίρι προτιμώ τα φρύδια μου πιο φυσικά και σκέφτομαι να κρατήσω λίγο ακόμη αυτό το natural brow look.


Maybelline Super Stay Matte Ink #05 Loyalist
Ένα nude κραγιόν είναι το απόλυτο must have για το νεσεσέρ μας, κι εγώ βρήκα ένα υπέροχο χρώμα για να σου προτείνω που ταιριάζει με πάρα πολλά μακιγιάζ: πρωινά ή βραδινά! Έχει φανταστική απόχρωση, τέλεια διάρκεια και μπορεί να φορεθεί ακόμα και χωρίς περίγραμμα. Το μοναδικό του αρνητικό είναι ότι κολλάει λίγο τα χείλη: κατά τ' άλλα είναι τέλειο και η συσκευασία του με τα χειλάκια θα σου φτιάξει τη διάθεση.


MAC Soft & Gentle Mineralize Skin Finish Poudre De Finition
Ένα highlighter που δεν είχα σκοπό να αγοράσω, αλλά το πήρε μία φίλη μου και μόλις το είδα έπαθα... έρωτα με την πρώτη ματιά! Η απόχρωση του είναι η τέλεια, σαμπανιζέ που ταιριάζει άψογα τόσο σε ανοιχτόχρωμες, όσο και σε πιο σκούρες επιδερμίδες.



Μέσα στο καλοκαίρι επισκέφθηκα το κατάστημα Zoniou στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αγόρασα δύο αρώματα τύπου, τα οποία με άφησαν ενθουσιασμένη με τη διάρκεια τους, αλλά και με το πόσο απίστευτα μοιάζουν με τα αυθεντικά. Σίγουρα θα προτιμήσω και στο μέλλον τη συγκεκριμένη μάρκα. 


Αυτά ήταν, λοιπόν! Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

You Might Also Like

1 σχόλια

  1. Το Laserclub προσφέρει υπηρεσίες λέιζερ αποτρίχωσης για άνδρες και γυναίκες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας.λειζερ αποτριχωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή