Όροι Διαγωνισμών Beauty Maniac


Εδώ στο beauty maniac δεν σας αφήνουμε ποτέ χωρίς δώρα! Συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς του beautymaniac.gr blog, ή της σελίδας Beauty Maniac Blog θεωρείται πως έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους παρακάτω όρους του διαγωνισμού. Οι όροι αυτοί θα προσαρμόζονται ανάλογα με τον κάθε διαγωνισμό, και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε αναλυτικά, για την ομαλή διεξαγωγή των διαγωνισμών μας.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

-Ο κάθε χρήστης μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά σε κάθε διαγωνισμό, και μόνο μέσω προσωπικού προφίλ. Οι συμμετοχές σελίδων στους διαγωνισμούς δεν θα θεωρούνται δεκτές.

-Πρέπει να ακολουθείτε κατά γράμμα τους υποχρεωτικούς όρους των διαγωνισμών, αλλιώς δε θα συμπεριλαμβάνεστε στις τελικές κληρώσεις.

-Συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς αν είστε νικητής ή μέσα στους νικητές, συμφωνείτε ότι το όνομά σας θα φανεί δημόσια στη σελίδα Beauty Maniac Blog, σε ανάρτηση του www.beautymaniac.gr καθώς και αν στείλετε φωτογραφίες με τα δώρα σας.

-Για να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς, θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει τα 18 σας χρόνια. Αν είστε ανήλικος/ανήλικη, πρέπει να έχετε την έγκριση των γονιών σας διότι για την αποστολή των δώρων απαιτούνται προσωπικά δεδομένα (όπως τηλέφωνο, διεύθυνση, όνομα κλπ).

 -Διπλά προφίλ, ψεύτικοι λογαριασμοί, προφίλ χωρίς πραγματικά ονόματα ή φωτογραφίες δε μπορούν να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς. Είναι άδικο για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, αλλά και για τους αναγνώστες που στηρίζουν πραγματικά το Beauty Maniac Blog.

 -Οι διαγωνισμοί μας συνήθως ισχύουν μόνο για κατοίκους Ελλάδας. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγράφεται αναλυτικά στο διαγωνισμό για ποιές χώρες ισχύει.

-Αν παρατηρηθεί πως κάποιος λογαριασμός κάνει like ή follow στο beautymaniac.gr ή στη σελίδα Beauty Maniac Blog, και μετά το πέρας του διαγωνισμού κάνει unlike, το Beauty Maniac έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει από όλους τους μελλοντικούς διαγωνισμούς του.

-Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν κάνει ΣΩΣΤΑ τα υποχρεωτικά τουλάχιστον βήματα. Η κλήρωση γίνεται με καταμέτρηση των έγκυρων συμμετοχών, αρίθμησή τους κατά αύξουσα σειρά και μέσω του random.org ώστε να είναι τυχαία η επιλογή του νικητή/των νικητών. Αν ο νικητής διαπιστωθεί ότι δεν έχει κάνει κάποιο από τα βήματα του διαγωνισμού μετά την κλήρωση, αυτόματα χάνει το δώρο του και η κλήρωση επαναλαμβάνεται για ανάδειξη νέου νικητή.

-Σε κάθε διαγωνισμό οι όροι θα βρίσκονται αναλυτικά στην σελίδα www.beautymaniac.gr στην αντίστοιχη ανάρτηση του κάθε διαγωνισμού, και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση σε περίπτωση που οι διοργανωτές κρίνουν πως είναι αναγκαίο.


ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ

-Όλες οι κληρώσεις γίνονται μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης (random.org) ώστε να μην υπάρχει ανθρώπινος παράγοντας στην επιλογή των νικητών.


Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ακυρώσουν το νικητή εάν: 

α) για οποιοδήποτε λόγο ο νικητής δεν δέχεται πλήρως τους όρους ως σύνολο, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο.  
β) η συμμετοχή του νικητή δεν συναντά τους όρους συμμετοχής εξαρχής. 
(γ) για οποιοδήποτε λόγο, παρά όλες της λογικές προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με το νικητή μετά το πέρας των 48 ωρών από την ανακοίνωση του.


ΔΩΡΑ

-Οι νικητές θα ειδοποιούνται μέσω μηνύματος στο facebook ή μέσω mail, ανάλογα με το τι αναφέρουν οι όροι του κάθε διαγωνισμού. Ο νικητής έχει 48 ώρες για να απαντήσει στο μήνυμα ή mail που του στάλθηκε με τα προσωπικά του στοιχεία, για την αποστολή του δώρου του. Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσει εντός αυτού του χρονικού διαστήματος, ο νικητής χάνει το δώρο του και το δικαίωμά του να το διεκδικήσει. Σε παρόμοια περίπτωση, η κλήρωση επαναλαμβάνεται για την ανάδειξη νέου νικητή.

-Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν μπορούν να δωθούν σε τρίτους, αν για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής δεν δύναται να τα παραλάβει.

-Τα δώρα δεν ανταλλάσονται με χρηματικό ποσό, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν τα παραλάβει η νικήτρια/ο νικητής.

-Αν ο διαγωνισμός πραγματοποιείται από το beautymaniac.gr , θα παραλάβετε το δώρο σας μέσω απλού ταχυδρομείου και καμία ευθύνη δε φέρουμε για τη σωστή μεταφορά του/παραλαβή του από εσάς. Αν επιθυμείτε διαφορετική αποστολή του δώρου σας, θα επιβαρυνθείτε εσείς με τα έξοδα αποστολής του. Αν ο διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με κάποια εταιρία, πιθανόν να παραλάβετε μέσω κούριερ ή ταχυδρομείου. Το beautymaniac.gr καμία ευθύνη δε φέρει αν:

1)Καθυστερήσει το δώρο σας.
2)Δεν αποσταλλεί το δώρο σας από την υπεύθυνη εταιρία.
3)Καταστραφεί ή σπάσει το δώρο σας κατά τη μεταφορά του.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

-Συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς μας θεωρείται ότι παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία (e-mail, όνομα) στο beautymaniac.gr για να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντική χρήση του σε προωθητικές ενέργειες, ή μελλοντικές προωθητικές ενέργειες των δωροθετών. Το beautymaniac.gr δεσμεύεται ότι δε θα τα γνωστοποιήσει σε τρίτους, διότι είναι προσωπικά δεδομένα.

Ευχόμαστε σε όλους καλή τύχη στους διαγωνισμούς μας!